Sund Aktiv Livsstil

Sund Aktiv Livsstil

Jag utgår från Avesta, där jag håller till i en lugn och harmonisk hemmastudio. Givetvis så kan jag komma hem till dig eller din arbetsplats. Bor du i en annan del av Sverige än Avesta?  Jag har ett brett kontaktnät med duktiga massörer runt om i landet som kan sätta ihop din dag vart du än bor och verkar...


Klassisk Massage

Klassisk massage där man ligger på en bänk och får behandling med oljor. Man släpper spänningarna i kroppen och ökar blodflödet. En härligt avkopplande behandling.

Energi Massage

En klassisk japansk massageform där man sitter med kläderna på framåtlutad i en speciell stol. Massören masserar genom tummtryck, stretchningar och olika tekniker. 

Ryggen, nacke, axlar och armar, samt skalp och sätesmusklerna.

Shiatsu Massage

Ytterligare en form av japansk massage där man ligger med kläderna på en bänk eller på golvet. Massören liksom i energimassage behandlar kroppen med både tummtryck, massage, stretchningar och annat för att släppa spänningar, stress eller låsningar.


Hälsocoachning och Föreläsningar

Jag kan hjälpa dig att nå dina hälsomål, så som vikt, eller idrottsmål med hjälp av rätt näring för kroppen samt stöd och råd och tips så kommer vi att tillsammans nå de mål som du sätter upp, om det så är att gå ner några kilo till att kunna springa ett marathonlopp eller bara komma i form i största allmänhet. 

Jag kan också sätta ihop en föreläsning om ni är ett gäng, varför inte en föreläsning om att nå sina mål. Hur kunde jag solo klättra Mount Kenya och åka skidor utför eller hur klarade jag av att springa från Stockholm till Dalarna i ett sträck. Att hitta sina mål, och fokus är en del av föreläsningen.

Homepartyn med mera

Har du tänkt anordna ett homeparty? En fest eller ska du ställa ut på en mässa? Då kanske energimassage är en perfekt belöning för dina kunder. Dessutom så skapar det ett intresse för montern och ett positivt minne för besökarna. Jag kan givetvis även hjälpa till i din monter, sprida energi glädje och kunskap...