Sund Aktiv Livsstil

Sund Aktiv Livsstil

Massage på företaget.

Jag jobbar över hela landet, Då jag har ett brett kontaktnät med duktiga massörer och andra aktörer inom friskvård, näring och hälsa så kan jag erbjuda dig och din personal behandlingar från Norr till Söder...

Att ge sin personal en belöning i form av friskvård är både uppskattat och ger ett bra mervärde. På ett av alla ställen som jag har masserat så räknade personalchefen ut att man minskade sjukskrivningarna med 35% detta på grund av att man gav personalen massage regelbundet. 

Man kan givetvis ge sin personal gymkort eller en peng att köpa friskvård för, men huvuddelen av de som får denna peng kommer aldrig att utnyttja detta. Då är t ex massage eller träning eller annan form av friskvård ett bra komplement och dessutom vet du att arbetstagaren får sin friskvård. Massören ger dessutom tips och råd om man har t ex bestående värk i kroppen. Detta ger också förutom minskad sjukskrivning även ett värde för företaget där man kan säga att man ger personalen t ex regelbunden massage, vilket visar att man tar hand om sin personal på ett positivt sätt. Vilket i förlängningen skapar både positivare, friskare personal och till och med skapar nya kunder.

Kolla in våran sida (Erbjudande) för information för att kontakta mig eller ring 0703513803.


Massage på mässan eller eventet,

Planerar du ett event. En mässa eller ett annat evenemang? 

Då är energimassage en perfekt gåva till dina besökare, dessutom kan även din mässpersonal utnyttja lite friskvård. Energimassage ges med kläderna på, en snabb och smidig massage som ökar blodcirkulationen och släpper spänningarna. Den tar allt från ca 10 minuter till 20 minuter och går givetvis att anpassa efter antalet besökare. 

T ex så har detta varit ett bra uppskattat inslag på Hälsomässor, Boka Direkts monter i deras mässa i Älvsjö, på Vind och Energimässan som gick på Munchenbryggeriet, bara för att nämna några.


Sund Aktiv Livsstil med en omtanke om andra!

 

Ett företag som står för Sund Aktiv Livsstil med ett gott hjärta om andra människor. Det går som en röd tråd genom företaget. Att ge tillbaka lite av allt för att andra ska få det bättre eller en guldkant på tillvaron.

Är dessutom ett företag med hjärta. Då jag Jimmy som driver Energymassage varje år försöker att göra lite olika äventyr till förmån för olika saker, bland annat så har jag samlat in pengar till ALS Forskningen genom att springa 19 mil i ett sträck eller uppmärksammat psykisk ohälsa och mobbing genom att cykla till Kalmar. Genom att anlita mig eller mina massörer så bidrar du förutom att ge din personal friskvård även att mina äventyr till förmån för olika välgörenhetsprojekt kan fortsätta.

Bland annat så har Jimmy lyckats genom sina äventyr samla in pengar till bland annat Ulla Carin Lindqvists Stiftelse för ALS Forskning eller som under löpturen till Kalmar på 450 km samla in pengar till arbete mot mobbning och psykisk ohälsa...