Sund Aktiv Livsstil

Sund Aktiv Livsstil

Massage på företaget.

Att ge sin personal en belöning i form av friskvård är både uppskattat och ger ett bra mervärde. På ett av alla ställen som jag har masserat så räknade personalchefen ut att man minskade sjukskrivningarna med 35% detta på grund av att man gav personalen massage regelbundet. 

Man kan givetvis ge sin personal gymkort eller en peng att köpa friskvård för, men huvuddelen av de som får denna peng kommer aldrig att utnyttja detta. Då är t ex massage eller träning eller annan form av friskvård ett bra komplement och dessutom vet du att arbetstagaren får sin friskvård. Massören ger dessutom tips och råd om man har t ex bestående värk i kroppen. Detta ger också förutom minskad sjukskrivning även ett värde för företaget där man kan säga att man ger personalen t ex regelbunden massage, vilket visar att man tar hand om sin personal på ett positivt sätt. Vilket i förlängningen skapar både positivare, friskare personal och till och med skapar nya kunder.

Kolla in våran sida (Erbjudande) för information och för att kontakta mig eller ring 0703513803.

Massage på mässan eller eventet,

Planerar du ett event. En mässa eller ett annat evenemang? 

Då är energimassage en perfekt gåva till dina besökare, dessutom kan även din mässpersonal utnyttja lite friskvård. Energimassage ges med kläderna på, en snabb och smidig massage som ökar blodcirkulationen och släpper spänningarna. Den tar allt från ca 10 minuter till 20 minuter och går givetvis att anpassa efter antalet besökare. 

T ex så har detta varit ett bra uppskattat inslag på Hälsomässor, Boka Direkts monter i deras mässa i Älvsjö, på Vind och Energimässan som gick på Munchenbryggeriet, bara för att nämna några.